N

Carnaval 2022

26-02-2022

N

Vrienden van

Ledenlijst

Tour de France Toto

Alle info

Over de Toto

Ook dit jaar organiseert c.v. “ut lekker Bietje” voor de 25e keer weer een “Tour de France Toto”. Op zaterdag 26 juni 2021 gaat de Tour de France weer van start.

01

Schrijf je in!

Doe mee, kijk de tour, volg je puntentelling online en win mooie prijzen!

02

Controleformulier

Voel zelf de spanning en tel je eigen punten op. En ja, mocht onze wedstrijdleiding dan toch ergens een foutje maken dan mag je ze hier zeker op wijzen! 😉

03

Regelment

Bij iedere toto hoort een wedstrijdreglement. Deze kan je hier downloaden.

Hoe zit

de Toto in elkaar?

Iedere deelnemer stelt een ploeg van 10 renners samen die u in een bepaalde volgorde opgeeft. Na iedere verreden etappe wordt de uitslag van die etappe vergeleken met de door u opgegeven ploeg en wordt door de computer uitgerekend hoeveel punten u die dag behaald heeft.

Hoe gaat de telling?

Wanneer een renner die u in uw ploeg heeft opgenomen, in een etappe bij de eerste 10 eindigt, verdient die renner voor u punten. De vraag is dan hoeveel punten? Dit zullen we de hand van een voorbeeld verduidelijken. Stel u heeft Jan Jansen in uw ploeg op de 6e plaats staan. Als Jan Jansen nu in een etappe op de 6e plaats eindigt verdient hij voor u 10 punten. Eindigt hij wel bij de eerste 10, maar niet op de 6e plaats, dan moet u kijken hoeveel plaatsen u er in die etappe naast zat en dat aantal van 10 aftrekken.

Voorbeeld:          

A. Wordt Jan Jansen 9e, dan zit u er 3 plaatsen naast en krijgt u 10 – 3 = 7 punten.

B. Wordt Jan Jansen 2e, dan zit u er 4 plaatsen naast en krijgt u 10 – 4 = 6 punten.

C. Wordt Jan Jansen 11e, dan zit hij niet bij de eerste 10 en krijgt u geen punten.

Bonuspunten

Behaalt u met een renner 10 punten dan krijgt u hiervoor nog eens 5 extra bonuspunten.

Dus komt Jan Jansen als 6e over de finish dan krijgt u 10+5=15 punten.

Dagprijs

De deelnemer met de meeste punten per dag ontvangt van ons € 5,- Bij 2 winnaars ieder € 2,50. Bij 3 winnaars of meer gaat de pot naar de volgende dag. Voor de einduitslag hebben wij 15 prijzen beschikbaar.

Opmerkingen

*U moet 13 namen van renners opgeven, omdat de uiteindelijke deelnemers pas bekend zijn aan de start van de 1e etappe op 29 augustus a.s., telt deze etappe overigens NIET mee. Indien een van de renners uit uw ploeg niet is gestart, komt de door u opgegeven nr. 11 op de 10e plaats van uw ploeg te staan. De rest schuift naar boven. Indien een door u opgegeven renner ook daadwerkelijk is gestart, maar tijdens de tour uitvalt, gaat uw ploeg verder met 9 renners. De reserve renners tellen dan niet meer mee.

*Het inleggeld bedraagt € 5,- per ingevuld formulier. Het inleggeld kan à contant betaald worden aan de leden van “ut lekker Bietje” of via overschrijving naar Raborekening 14 24 69 556 te Breda. 50% wordt als prijzengeld uitgekeerd. De andere 50% is bestemd voor de kas van c.v. “ut Lekker Bietje”. Zodra het aantal deelnemers bekend is zullen wij de grootte van de diverse prijzen aan u bekend maken. Deze definitieve prijsverdeling zullen we in de 2e tourweek bekend maken.

Wie is 

De wedstrijd

commissie

Gerrit v/d Linden

Telefoon: 076 – 5 21 29 23
Mobiel: 06 – 18 67 16 19
Adres: Pastoor Dekkersstraat 25

Wil van Nijnatten

Telefoon: 076 – 5 14 76 55
Adres: Doelen 27