Logo C.V. ut Lekker Bietje

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

Ook dit jaar organiseert c.v. “ut lekker Bietje” voor de 21e keer weer een “Tour de France Toto”.

Op zaterdag 1 juli 2017 a.s. gaat de Tour de France weer van start.

Hoe zit de Toto in elkaar?

Iedere deelnemer stelt een ploeg van 10 renners samen die u in een bepaalde volgorde opgeeft. Na iedere verreden etappe wordt de uitslag van die etappe vergeleken met de door u opgegeven ploeg en wordt door de computer uitgerekend hoeveel punten u die dag behaald heeft.

Hoe gaat de telling?

Wanneer een renner die u in uw ploeg heeft opgenomen, in een etappe bij de eerste 10 eindigt, verdient die renner voor u punten. De vraag is dan hoeveel punten? Dit zullen we de hand van een voorbeeld verduidelijken. Stel u heeft Jan Jansen in uw ploeg op de 6e plaats staan. Als Jan Jansen nu in een etappe op de 6e plaats eindigt verdient hij voor u 10 punten. Eindigt hij wel bij de eerste 10, maar niet op de 6e plaats, dan moet u kijken hoeveel plaatsen u er in die etappe naast zat en dat aantal van 10 aftrekken.

Voorbeeld:

A. Wordt Jan Jansen 9e, dan zit u er 3 plaatsen naast en krijgt u 10 – 3 = 7 punten.
B. Wordt Jan Jansen 2e, dan zit u er 4 plaatsen naast en krijgt u 10 – 4 = 6 punten.
C. Wordt Jan Jansen 11e, dan zit hij niet bij de eerste 10 en krijgt u geen punten.

Bonuspunten: · Behaalt u met een renner 10 punten dan krijgt u hiervoor nog eens 5 extra bonuspunten.

Dus komt Jan Jansen als 6e over de finish dan krijgt u 10+5=15 punten.

Dagprijs: De deelnemer met de meeste punten per dag ontvangt van ons € 5,- Bij 2 winnaars ieder € 2,50. Bij 3 winnaars of meer gaat de pot naar de volgende dag. Voor de einduitslag hebben wij 15 prijzen beschikbaar.

Opmerkingen.

*U moet 13 namen van renners opgeven, omdat de uiteindelijke deelnemers pas bekend zijn aan de start van de 1e etappe op 2 juli a.s. Deze etappe telt overigens NIET mee. Indien een van de renners uit uw ploeg niet is gestart, komt de door u opgegeven nr. 11 op de 10e plaats van uw ploeg te staan. De rest schuift naar boven. Indien een door u opgegeven renner ook daadwerkelijk is gestart, maar tijdens de tour uitvalt, gaat uw ploeg verder met 9 renners. De reserve renners tellen dan niet meer mee.

*Het inleggeld bedraagt € 5,- per ingevuld formulier. Het inleggeld kan à contant betaald worden aan de leden van “ut lekker Bietje” of via overschrijving naar Raborekening 14 24 69 556 te Breda. 50% wordt als prijzengeld uitgekeerd. De andere 50% is bestemd voor de kas van c.v. “ut Lekker Bietje”. Zodra het aantal deelnemers bekend is zullen wij de grootte van de diverse prijzen aan u bekend maken. Deze definitieve prijsverdeling zullen we in de 2e tourweek bekend maken.

Algemeen

➢ De 1e etappe wordt dus niet opgenomen in de uitslag.
➢ De uitslag wordt overgenomen van Teletekst. Bij twijfel is de etappeuitslag die de volgende dag gepubliceerd wordt in BN de Stem bepalend voor de klassering.
➢ De tussenstand van de Tour de France toto wordt vanaf de 3e etappe elke dag gepubliceerd op de website van “ut lekker bietje” www.cvutlekkerbietje.nl en 1x per week schriftelijk verspreid voor die mensen die niet in het bezit zijn van een computer.
➢ In de 4e week wordt de definitieve uitslag bekend gemaakt op de website van c.v. “ut Lekker Bietje”.
➢ U kunt zelf het aantal punten bijhouden en controleren met het controleformulier. Indien, volgens u een uitslag niet correct is berekend kunt u contact opnemen met de wedstrijdcommissie.

De wedstrijdcommissie

Gerrit v/d Linden telefoon 076 – 5 21 29 23 mobiel 06-18671619 Pastoor Dekkersstraat 25
Wil van Nijnatten telefoon 076 – 5 14 76 55 mobiel 06-55504496 Doelen 27

IN ALLE GEVALLEN WAARIN DIT REGLEMENT NIET VOORZIET BESLIST DE WEDSTRIJDCOMMISSIE

Veel Tour de france toto plezier.

C.V. “ut Lekker Bietje”
www.cvutlekkerbietje.nl

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Geef een reactie